Sabro CK søger Frivillige

11. juli 2017 Kære nuværende eller kommenene medlem af Sabro CK.


Sabro CK har brug for frivillige til at skabe/forme klubben. Det har været en fantastisk begyndelse, med over 40 medlemmer af vores cykelklub. Med den store opbakning til tilbuddet, er det vigtigt at få så mange som muligt med i og omkring beslutningerne, der skal forme de rammer denne klub skal bestå af. Der er heldigvis kommet mange tilbagemeldinger fra vores medlemmer, vedr. ønsker og behov som det enkelte medlem vil træne/køre under. Vi har i bestyrelsen diskuteret nogle af disse forslag, og er kommet frem til at JER som medlemmer skal træffe disse beslutninger. Som medlem af Sabro CK har ALLE muligheden for at gøre forskellen, så tilbudt bliver så bredt som muligt og dermed tilgodeser den store medlems opbakning. 


MANDAG D. 28.8.2017 KL. 18.00 INVITERE SABRO CK PÅ AFTENSMAD I SPEJDERHYTTEN: 

På mødet skal vi drøfte sæsonen i år indtil nu, sammenlignet med de tidligere sæsoner. Der næste skal vi have alle de gode ideer´ på bordet, som vi har fået henvendelser omkring. Det er vigtigt at forstå, at bestyrelsen ikke har nogle udvalgte ideer´ med til mødet, men at de skal komme fra det enkelte medlem på mødet denne aften. 


Vil der være nogle som har emner/punkter til en dagsorden, vil det være velkommen med sådanne. 

Vi håber at se så mange som muligt, og er der ønske om at tage en nabo eller andre med til mødet, som kunne tænkes at kunne give klubben det den mangler af ideer´ eller arrangement, så er de mere end velkommen. 


P.S. det er vigtigt at give besked om man ønsker at deltage, og om man har en gæst med. 

MED VENLIG HILSEN BESTYRELSEN, SABRO CK. ??